Projektbeskrivning

 

Alla jobb

Ett digitalt nervsystem

Kund
Skyresponse

Uppdrag
Koncept, logotyp
och grafisk profil för
att bygga positionen
som ledande inom
händelsehantering
inom Internet of Things.

Kategorier
Kommunikationskoncept
Grafisk profil
Logotyp
Webbplats

Problem
Skyresponse hette tidigare Skygd och hade under många år byggt ett gott rykte inom olika former av larmhantering och trygghetssystem. Men den systemlösning som de utvecklat visade sig vara optimal för alla former av händelsehantering. De ville därför ändra sitt erbjudande och skapa ett nytt varumärke som positionerade dem som thought leaders inom händelsehantering inom IoT.

Insikt
Skyresponse kan som ingen annan koppla samman olika system och uppkopplade produkter med varandra och få signaler och händelser att nå fram på ett snabbt, säkert och effektivt sätt. Vi insåg att deras system därför kunde liknas vid ett digitalt nervsystem som kopplar ihop den fysiska världen med den nya digitala verkligheten.

Lösning
Vi tog fram en logotyp och grafisk profil där vi illustrerade det digitala nervsystemet med pilar som symboliserar digitala synapser som reagerar och skickar signaler som når rätt mottagare, i rätt tid och på rätt plats. Den grafiska identiteten ska kommunicera thought leadership, innovation, dynamik, användarvänlighet och trygghet inom händelse- och larmhantering.

Skyresponse – Magic Circle reklambyrå

Skyresponse – Magic Circle reklambyrå

Skyresponse – Magic Circle reklambyrå

Skyresponse – Magic Circle reklambyrå

Skyresponse – Magic Circle reklambyrå